Esnafla istişare toplantısında bir araya geldi

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Meclis Odasında Künkçeşme Caddesi üzerinde hizmet veren esnafla bir araya geldi.  

GÜNDEM 19.09.2019 13:00:00 0
Esnafla istişare toplantısında bir araya geldi

Düzenlenen istişare toplantısına Belediye Başkan Yardımcıları Ersin Kaçar, İsmail Akkaya ve esnaflar katıldı. Göreve geldikleri günden bugüne Malkara’yı güzelleştirmek adına birçok projeye imza attıklarını söyleyen Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “İlçemizde değişen şehir kavramı ve vizyoner bir kent oluşturmak, marka şehir ile yaşanabilir bir çevre oluşturmak, çarşı içinde yer alan caddeleri çeşitli faaliyetlerle canlandırmak, hemşehrilerimizin daha kaliteli ve rahat ortamda alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla yayalaştırma projelerimize Künkçeşme Caddemiz ile devam edeceğiz. Cadde üzerinde hizmet veren esnafımız ile görüşüp proje hakkında kendilerine bilgiler verdik. İnsan odaklı belediyecilik anlayışı içerisinde esnafımıza verdiğimiz değerle esnafımızı da düşünerek ticaret akışının bu projelerle hızlanacağını düşünüyoruz” dedi. 

 

HAYATA GEÇİRECEĞİZ

 

Yurdakul, marka şehir ve daha yaşanılabilir bir çevre oluşturmak için esnafın fikirleri ile çalışmaları şekillendirip hızla Künkçeşme Caddesi Yayalaştırma Projesi’ni hayata geçireceklerini belirtti. Malkara Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Çiler Şener Bilsel de, Künkçeşme Caddesi esnafına proje detayları hakkında sunum yaptı. 
 

 

Haber / Ozan URTEKİN