Okul aile birliği başkanlarıyla buluştu

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Okul Aile Birliği Başkanlarıyla kahvaltıda buluştu. Halk Park'ta düzenlenen kahvaltı programına Malkara Belediye  Başkanı Ulaş Yurdakul'un eşi Seda Yurdakul, Kent Kons

GÜNDEM 18.09.2019 10:22:00 0
Okul aile birliği başkanlarıyla buluştu

Kahvaltıda konuşan Başkan Yurdakul, okul aile birliğinin önemine vurgu yaparak “Bizler Malkara Belediyesi olarak okullarımızın ihtiyaçlarını her zaman dikkat aldık. Gelen talepler doğrultusunda üzerimize düşen her türlü görevi yaptık. Orhan Öztrak Ortaokulumuzu yaptık. Hayırsever iş adamımızın desteği ile Ayten Orhan Balkan Anaokulumuzu yaptık. 30'a yakın okulumuza desteğimiz oldu. Çocuklarımızın daha modern okullarda eğitim görmesini canı gönülden istiyoruz” dedi. 

 

“SORUNLARI GİDERMEYE ÇALIŞACAĞIZ”

 

Bundan sonraki süreçte de Milli Eğitim Müdürlüğü’nün gideremediği sorunları Malkara Belediyesi olarak gidermeye çalışacaklarını kaydeden Yurdakul, “Bizler her zaman Okul Aile Birliği'nin destekçisi olacağız. 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının hem öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  
 

 

Haber / Emre BOZ