Rektör Yardımcılığı görevini devraldı

Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevine, Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Yurtcan atandı. 8 Ağustos 2016 tarihinden bu yana Trakya Üniversitesi Rektör Yardımc

GÜNDEM 15.09.2019 11:16:00 0
Rektör Yardımcılığı görevini devraldı

Rektörlük makamında düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü görevini başarıyla yürüterek üniversitemize önemli katkılar sunan Prof. Dr. Murat Yurtcan Hocamız, bundan böyle aynı zamanda Rektör Yardımcılığı görevini de üstlenecek. Derin tecrübesi, iletişim gücü, organizasyon yeteneği ve yöneticilik kabiliyetiyle Üniversitemize önemli katkı sunacağını düşünüyorum” dedi. 

 

ÇOK CİDDİ KATKILAR SAĞLADI

 

Prof. Dr. Cem Uzun ile 27 yıllık bir dostluk ve kardeşliğinin olduğunu söyleyen Tabakoğlu, “Uzun yıllar boyunca birlikte önemli çalışmalara imza attık. Prof. Dr. Cem Uzun hocam oldukça zor zamanlarda hem Genel Sekreterlik hem de Rektör Yardımcılığı görevlerini başarıyla yerine getirdi, üniversitemize hem bilimsel anlamda hem de yönetimsel anlamda çok ciddi katkılar sağladı. Hocamızı buradan uğurlamıyoruz. Odası burada durmaya devam edecek ve her konuda kendisinden destek almaya devam edeceğiz” dedi. 

 

“ÜNİVERSİTEMİZE KATKI VERMEYİ SÜRDÜRECEĞİM”

 

Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Yurtcan, yeni görevini layıkıyla yerine getireceğini belirterek “Ülkemiz ve Balkanlar için önemli bir marka değeri olan Trakya Üniversitesi’nin bu değerine katkı sağlamak için azim ve heyecan içinde çalışmaya devam edeceğim” dedi. Prof. Dr. Cem Uzun da “İhtiyaç duyulan her konuda gerekli desteği vermeye hazır olarak buradan ayrılıyorum. Burada tesis ettiğimiz ilişkiler, yol arkadaşlığının beraberinde saygı, sevgi ve dostluğa dayanan bir kardeşlik örneğidir. Beni fazlasıyla mutlu ve motive eden bilimsel dergiler, akademik yayıncılık ve araştırma konularına daha da yoğunlaşarak üniversitemize katkı vermeyi sürdüreceğim” dedi.  
 

 

Haber / Menşure KARDEŞ