"Mera İyileştirme ve Yönetimi Projesi" 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından hayata geçirilen "Mera İyileştirme ve Yönetimi Projesi" devam ediyor. Proje kapsamında Malkara Batkın Mahallesiâ€?

GÜNDEM 15.09.2019 10:41:00 0


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi’nin işbirliği ile ortaklaşa yürüttüğü çalışmalarda; Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Kaçar, Malkara Belediye Meclis Üyesi Gökhan Doğan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan, Mahalle Muhtarı Nadi Güney, Mera Komisyonu Başkanı Rahim Çolak ve köy sakinleri yer aldı.

 

“ÜRETİCİLERİMİZE DESTEK OLUYORUZ”

 

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Kaçar; “Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte uyum içerisinde “Mera İyileştirme ve Yönetimi Projesi” çalışmalarımızı ilçemizde gerçekleştiriyoruz. Çalı kesme çalışmalarımız oluşturulan program dâhilinde tüm kırsal mahallelerimizde devam edecek. Kırsal mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın kalkınması için projeler üretmeye devam edeceğiz. Yaptığımız çalışmalar ile üreticilerimize destek oluyoruz” dedi. 
 

 

Haber / Emre BOZ