Belediye hoparlöründen vatandaşlara şiddetli fırtına uyarısı

Malkara'da belediye tarafından hoparlörler aracılığıyla fırtına beklendiğini duyurarak dikkatli olunmasını isteyip üst üste anonslar yaptı.

GÜNDEM 13.09.2019 16:16:00 0
Belediye hoparlöründen vatandaşlara şiddetli fırtına uyarısı

Malkara Belediyesi tarafından, kuzey ve kuzey doğu yönlerinden kuvvetli ve şiddetli olarak gelmesi tahmin edilen fırtına şeklindeki şiddetli rüzgâr nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı hoparlörler aracılığıyla üst üste uyarı anonsları yapıldı.

Belediye hoparlörlerinden yapılan uyarı anonslarında, “Marmara bölgesinde İstanbul, Kocaeli, Yalova, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne için kuzey ve kuzey doğu yönlerden kuvvetli ve şiddetli olarak fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Meydana gelmekte muhtemel çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması halkımıza duyurulur. Ve yapılan diğer anonsta da, 13 Eylül 2019 Cuma rüzgarın Marmara bölgesinde kuzey ve kuzey doğu yönlerden kuvvetli ve tahmini olarak fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Meydana gelmekte muhtemel çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması halkımıza duyurulur” denildi.

 

 

Haber / Murat YAYIN