Ergene Velimeşespor 2'de 2 yaptı

TFF 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden Ergene Velimeşespor, ligin ikinci haftasında kendi evinde konuk ettiği Uşak Spor A.Ş.'yi 2-1 mağlup ederek 2'de 2 yaptı.

SPOR 10.09.2019 14:39:00 0
Ergene Velimeşespor 2

Maçı izleyenler arasında, Tekirdağ İyi Parti Milletvekili Enez Kaplan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Cebeci, Yüksel Baydarlı, Siyasi Parti Temsilcileri, Ergene Belediyesi Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, STK’lar ve vatandaşlar yer aldı.

 

 

İLK GOLÜ 7’NCİ DAKİKADA BULDU

 

İlk yarı rakibinden etkili oynayan Ergene Velimeşespor aradığı golü 7.dakikada Ömer Alp Kulga’nın kafa golüyle buldu. Erken gelen golün avantajını iyi değerlendiren Ergene Velimeşespor topu daha çok ayağında tutan taraf oldu. Rakip kale önünde tehlikeli ataklar geliştiren mavi beyazlılar son vuruşlarda etkili olmazken ilk yarı 1-0 Ergene Velimeşespor’un üstünlüğü ile sona erdi.

 

AVANTAJINI SÜRDÜRDÜ

 

İkinci yarıda baskılı oyununu sürdüren Ergene Velimeşespor takımı mücadeleyi kazanmak adına avantajını sürdürdü. 53. Dakikada Fatih Dilek’in ayağından ikinci golü bulan Ergene Velimeşespor takımı oyuna tam anlamıyla hakim oldu. Taraftar desteğini de arkasına alan Ergene Velimeşespor rakip kale önünde atak üstüne atak geliştirdi. Rakip kale önünde çoğalan Ergene Velimeşespor üçüncü gol için Uşak Spor A.Ş. sahasında kaptırmış olduğu topta rakibinin hızlı çıkmasına engel olmadı ve kalesinde golü gördü. Skor’un 2-1 olması Uşak Spor A.Ş. takımına ümit verse de 90 dakika sonunda sahadan başka gol sesi çıkmadı ve Ergene Velimeşespor ligin ikinci haftasında da kazandı.

 

 

DAHA GÜZEL GALİBİYETLER YAŞAYACAK

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Tekirdağ’ımızın ve Ergene’mizin gururu Ergene Velimeşespor TFF 2.Lig Kırmızı grupta ikinci hafta müsabakasında kendi evinde Uşak Spor A.Ş.’yi konuk etti. Takımımız ile gurur duyuyorum. İnanıyorum ki Ergene Velimeşespor çok daha güzel galibiyetler yaşayacak" şeklinde konuştu.                

             
Haber/ Emre BOZ