Başkan Albayrak, mesaisine Malkara'dan başladı

Sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilk olarak Malkara'da Çimendere Mahallesi'ni ziyaret etti. Ardından Balabancık Mahallesi'ni de ziyaret eden A

GÜNDEM 9.09.2019 18:58:00 0
Başkan Albayrak, mesaisine Malkara

Sabah saat:06.00 sıralarında geldiği Malkara’da ilk olarak Çimendere Mahallesi’ni ziyaret ederek, burada mahalle sakinleri ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Albayrak, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi ve kendilerine Büyükşehir Belediyesinin Malkara’da hayata geçirdiği hizmet ve yatırımları anlattı. 
 

 

EN KISA SÜREDE GİDERİLECEĞİNİ BELİRTTİ
 

 

Ardından Balabancık Mahallesi’ne geçerek mahalle sakinleri ile sohbet eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, vatandaşların sorunlarını, önerilerini ve isteklerini dinledi. Belediye çalışmaları ve projeleri hakkında mahalle sakinlerine bilgiler veren  Başkan Kadir Albayrak mahalle sakinleri tarafından dile getirilen sorunları da not ederek en kısa sürede giderileceğini belirtti. İki mahalle ziyareti sonrasında Başkan Kadir Albayrak, Tekirdağ’daki programlara katılmak üzere ilçeden ayrıldı. 
 

 

‘BAŞARILAR DİLEDİLER’

 

Çimendere Mahallesi Muhtarı Tolga Güngör ile Balabancık Mahallesi Muhtarı Nejat Engin, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın mahallelerine ziyaretten duyduğu memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Albayrak'a çalışmalarında başarılar dilediler.
 

 

Haber / Murat YAYIN