"Vatandaş Kadir Albayrak'a nasıl davranıyorsanız, vatandaş Kadroş'a da öyle davranacaksınız"

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 193'üncü yıl dönümü ve 1-7 Eylül Zabıta Haftası Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen törenle kutlandÄ?

GÜNDEM 6.09.2019 14:32:00 0

Tarihi Tekirdağ Valiliği önündeki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen çelenk sunma törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Hüseyin Uzunlar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcısı Emin Pehlivan, Zabıta Dairesi Başkanı Hasan Bayram, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gökhan Saygı, Şenol Karaküçük ve Sabri Çınar, Zabıta personelleri, STK temcilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

"TEKİRDAĞ İÇİN YER VE ZAMAN KAVRAMI GÖZETMEDEN ÇALIŞIYORUZ"

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmasını Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Hasan Bayram yaptı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da “Zabıta Teşkilatı, çok zor şartlara çalışıp yerel yönetimlerin gerçekleştirdiği hizmetlerin disipline edilmesinde çok önemli bir görevi yerine getiriyorlar. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Zabıta Teşkilatının yaptığı çalışmalara hep sevgi ile baktım ve hep takdir ettim. Her zaman söylediğim sözü burada bir kez daha yineliyorum; sevgili zabıta arkadaşlarım benim adımı kullanarak size gelen kişilerin işlerini hiçbir zaman yapmayın. Ben söylemedikçe. Sizlere ikinci talimatım ise vatandaş Kadir Albayrak’a nasıl davranıyorsanız vatandaş Kadroş’a da öyle davranacaksınız. Yani toplumun bütün kesimini kucaklayacaksınız. Eşit olacaksınız. Güler yüzlü olacaksınız. Bu görevlere kimseyi zorla getirilmedi. Vatandaş her zaman haklıdır. Yerel hizmetleri her zaman görmek ister. Yasalar çerçevesinde her zaman hareket edeceksiniz. Bu şekilde Büyükşehir Belediye Başkanı olarak arkanızdayım” diyerek Zabıta Haftası’nı kutladı. 

 

MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

 

Zabıta Haftası Çelenk Sunma Töreni, yapılan konuşmaların ardından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile son buldu. Çelenk sunma töreninin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Hasan Bayram, şube müdürleri ve Zabıta Dairesi çalışanları ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.
 

 

Haber / Menşure KARDEŞ