'Trakya'da ticaretin en canlı olduğu yer Çerkezköy'

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Türkiye Halk Bankası Trakya Bölge Koordinatörü Yusuf Demirel, Halk Bankası Trakya Bölge Krediler Müdürü Muhammet Güler ve Halk Bankası Çerk

GÜNDEM 5.09.2019 17:35:00 0

Oda başkan vekili Hüseyin Bahar’ın da yer aldığı ziyarette konuşan Trakya Bölge Müdürlüğü Krediler Müdürü Muhammet Güler, “Halk Bankası olarak her zaman esnafın yanında olduklarını ve kredi talebinde bulunan her esnafa gereken desteği verdiklerini belirtti. 
 

 

“ESNAF VE SANATKARLARIMIZIN YANINDAYIZ”

 

Esnafa bankanın da uygun gördüğü doğrultuda kredi verilmesini talep eden oda başkanı Ali Bozdağ da “Tekirdağ il genelinde esnaf odası olarak Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası ilk sırada yer alıyor. Trakya'da ticaretin en canlı olduğu yer Çerkezköy” dedi. Halk Bankası Trakya Bölge Koordinatörü Yusuf Demirel ise ziyarette yaptığı konuşmada “Esnaf ve Sanatkarlara bankanın kuruluşundan beri her zaman destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Halk Bankası olarak biz her zaman Esnaf ve Sanatkarlarımızın yanındayız. Esnafımızın  iş kollarına göre talep edeceği kredileri karşılıyoruz” dedi.  
 

 

Haber / Buse SERİN