Okullar yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor

2019-2020 eğitim öğretim yılının açılmasına günler kala Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki okulların bahçelerinde yıkama ve çevre temizliği çal?

GÜNDEM 5.09.2019 13:33:00 0
Okullar yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor

Eğitime destek olmaya devam edeceklerini söyleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Eğitim öğretim dönemi başlamadan evvel okul bahçelerinde ve çevresinde temizlik çalışmaları yapıyorzu. Çalışmalarımız yıl boyunca devam edecek” dedi. 

En büyük dileklerinin çocukların sağlıklı olması, yaşadıkları kente ve daha önemlisi ülkemize faydalı birer birey olarak yetişmeleri olduğunu söyleyen Çetin, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için daha iyi fiziki koşulların oluşturulması için sürdürdüğümüz bu çalışmalar ile okullarımız yeni eğitim-öğretim dönemine tertemiz bir şekilde girmiş olacak” dedi. 
 

 

DÖNEM İÇİNDE DE DEVAM EDECEK

 


Kapaklı’da eğitim öğretim veren tüm okulların bahçelerinde önce süpürme işlemi sonra da basınçlı su ile yıkama çalışmaları yaptıklarını kaydeden Çetin, “Çalışmalarımıza dönem içerisinde de devam edeceğiz” dedi. Çetin, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ederken, öğrencilere başarılar diledi. 
 

 

Haber / Menşure KARDEŞ