Zabıta teşkilatı 193'üncü kuruluş yıldönümü kutlandı

Zabıta teşkilatının 193'üncü kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Çelenk sunumunun ardından Çerkezköy Belediye Zabıta Müdürü Ke

GÜNDEM 4.09.2019 15:23:00 0
Zabıta teşkilatı 193

Zabıta teşkilatının 193’üncü kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

 

BAŞKAN AKAY’I ZİYARET ETTİLER

 

Saat 09:30’da düzenlenen çelenk sunma törenine Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez ve zabıta personelleri katıldı. Zabıta personelleri ile birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk sunan Kenan Erez, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yine personelleri ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.

 

 

“1 HAFTA İÇİNDE TAMAMLAMAYI HEDEFLİYORUZ”

 

Zabıta Müdürü Kenan Erez, ziyarette yaptığı konuşmada Çerkezköy Belediyesi’nde 32 Zabıta Memuru ve 8 Yardımcı Personel olmak üzere Zabıta Müdürlüğü’nün toplam 40 personel ile hizmet verdiklerini kaydetti. Erez “Zabıta Müdürlüğü olarak yaz sezonunu geride bırakmak üzereyiz. 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın açılışı nedeni ile çalışmalarımızı okullar civarında yoğunlaştırdık” diyerek özellikle yaya geçidi ile ilgili çalışmaları 1 hafta içinde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

 

 

193’ÜNCÜ KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da Zabıta Teşkilatı’nın 193.kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, zabıta personellerine çalışmalarında başarılar diledi. Zabıta Müdürü Kenan Erez ve zabıta memurları Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a çiçek ve plaket takdim etti. Vahap Akay’a yaptıkları ziyaretinde ardından Kenan Erez ve zabıta personelleri Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ı ziyaret etti. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban 1-7 Eylül Zabıta Haftasını Kutlayarak başta Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez olmak üzere ilçede görev yapan tüm Zabıta ekiplerine görevlerinde başarılar diledi. Ziyarette Zabıta Müdürü Kenan Erez ve zabıta personeli Zabıta Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü dolayısıyla 3.Zırhlı Tugay Komutanı Ahmet Ömercikli ve Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Cumhuriyet Savcısı Eren Kıraç’ı da ziyaret etti.

 

Haber / Emre BOZ