7 yeni okul eğitim öğretime açılıyor

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, yeni eğitim öğretim yılı ile birlikte 7 yeni okulun eğitim öğretime başlayacağını belirtti. Bu yıl Cumhuriyet İlkokulu, Mevlan

GÜNDEM 3.09.2019 17:46:00 0
7 yeni okul eğitim öğretime açılıyor

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy'de 2019-2020 eğitim öğretim yılında 7 okulun faaliyete geçeğini söyledi.

 

7 YENİ OKUL AÇILDI

 

Gümüş, “İlçemizde inşaatı biten ve hazırlıkları tamamlanan 7 tane okul 2019-2020 eğitim öğretim yılında faaliyete geçecek. Azize Şahap Bozkurt Anaokulu, Çerkezköy Ticaret Sanayi Odası Trakya Anadolu Lisesi, Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi,  Erdem Uçar İmam Hatip Ortaokulu, Yusuf Şenel Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nin (ÇOSB) yaptırdığı 32 derslikli ortaokul bu sene eğitim öğretime başlayacak. 2 okulumuzun ise inşaat çalışmaları devam ediyor” dedi.

 

5 OKUL TEKLİ EĞİTİME DÖNDÜ

 

Veliköy'de bir ilkokul, Veliköy OSB Mesleki ve Teknik Lisesi, Ambardere'de 24 derslikli Anadolu Lisesi, Ambardere'de 200 öğrencilik pansiyon, Domuzdere 24 derslikli ilkokul ve ortaokul ile Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin spor salonu inşaatının da devam ettiğini kaydeden Gümüş, “Bu yıl Cumhuriyet İlkokulu, Mevlana Ortaokulu, Mevlana İlkokulu, Kızılpınar İlkokulu, Atatürk İlkokulu olmak üzere 5 okul tekli eğitime döndü. Böylece okullarımızın tamamı tekli eğitime dönmüş oldu” dedi.

 

Haber / Buse SERİN