Festival, konserlerle renklendi

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen Sanat ve Kültür Festivali'nin 2. gününde sahne alan ünlü sanatçı Kalben, Kent Park'ı dolduran binlerce Çerkezköylüye unutul

GÜNDEM 2.09.2019 17:28:00 0
Festival, konserlerle renklendi

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Kültür ve Sanat Festivali’nin 2’nci gününde ünlü sanatçı Kalben sahne aldı. Sanatçı, seslendirdiği şarkılarla Çerkezköylülere unutulmaz bir gece yaşatırken, konserin sonunda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, sanatçıya teşekkür ederek çiçek takdim etti.

 

 

 

 

EMİR CAN İĞREK SAHNE ALDI

 

Çerkezköy Belediyesi’nin 2. Kültür ve Sanat Festivali’nin son gününde de Emir Can İğrek sahne aldı. Emir Can İğrek seslendiriği şarkılarla beğeni toplarken, konserin sonunda Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından sanatçıya teşekkür edilerek, çiçek takdim edildi.

 

“BAŞARILARI İLE GURURLANIYORUZ”

 

Başkan Akay, Çerkezköy’ün birbirinden güzel 3 gün geçirdiğini fakat bu akşamın bir farkı olduğunu ifade ederek “Sevgili Emir Can kardeşimiz bu toprakların evladı. Kendisi çok güzel bir yolda ilerliyor. Umut ediyorum ki kendisi çok başarılı olacak. Kendisinin başarıları ile gururlanıyoruz” dedi.

 

“ÇERKEZKÖY, BARIŞIN KARDEŞLİĞİN TOPRAKLARI”

 

 

1 Eylül’ün aynı zamanda Dünya Barış Günü olduğunu anımsatan Akay “Çerkezköy barışın, dostluğun, kardeşliğin toprakları. Bizler bu toprakları barış, kardeşlik ile yarınlara taşımak için mücadeleye, çalışmaya, mücadele etmeye devam edeceğiz. Bir kere daha festivalimize katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Emre BOZ