Jandarmayı görünce arkasına bakmadan kaçtılar

Malkara İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Trafik Tim Komutanlığı ekiplerince ilçe genelinde motosikletlere yönelik özel uygulama yapıldı. Gerçekleşen uygulamada bazı motosiklet sürücülerinin jandar

GÜNDEM 30.08.2019 13:40:00 0
Jandarmayı görünce arkasına bakmadan kaçtılar

Malkara ilçe genelinde elektrikli bisiklet, mobilet, motosiklet, atv gibi araçların yaygınlaşması ile birlikte sürücü belgesiz, yetersiz ehliyetli, tescilsiz, kasksız ve ekipmansız araç kullanmak gibi kural ihlallerini önlemek ve bu tür araçların sürücülerini ikaz ederek, suç unsuru tespit edilenler hakkında ise yasal işlem yapmak için, Malkara İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından ilçe genelinde jandarma sorumluluk alanında asayiş ve trafik timlerinin katılımı ile motosikletlere yönelik özel denetim ve kontrol uygulaması yaptı.

‘ARKASINA BAKMADAN KAÇTILAR’

Gerçekleşen uygulamada bazı motosiklet sürücülerinin jandarma ekiplerini görmesiyle birlikte motosikletleriyle birlikte arkasına bakmadan kaçtığı gözlendi. Eksikliği görülen motosikletlere ve sürücülerine cezai işlem uygulanırken yetkililer, uygulamanın aralıksız devam edeceğini belirtti. Jandarma ekipleri uygulamada evrakları tam ve sorunsuz olan sürücülere de teşekkür etti.

Haber / Murat YAYIN