Başkan Çetin, parti ziyaretlerini sürdürüyor

İlçedeki siyasi partilere yönelik ziyaretlerini sürdüren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, önceki gün de Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

GÜNDEM 29.08.2019 16:00:00 0
Başkan Çetin, parti ziyaretlerini sürdürüyor

Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Çetin, ‘ortak akıl’ yürütmek amacıyla Kapaklı için birlik olmayı hedeflediğini belirtti.

 

“BİRLİKTE ÇALIŞMAYI HEDEFLİYORUM”

 

Kapaklı’da faaliyet gösteren siyasi partileri gezip başkan ve yönetimlerini dinlediğini kaydeden Çetin “Kapaklı için birlikte neler yapabiliriz? sorusunu soruyorum. İlçemiz için faydalı olduğuna inandığım tüm fikirleri dinlemeye ve gerçekleştirmek için çalışmaya hazırım. Kapaklı için birlik olmayı ve birlikte çalışmayı hedefliyorum” dedi.

 

 

“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ”

 

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler ve yönetim kurulu üyeleri de “Kapaklı’nın daha iyi bir ilçe olabilmesi için üzerimize düşen ne varsa severek yapmaya hazırız” dedi. Ziyarette BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, Başkan Çetin’e Kuran-ı Kerim hediye etti.

 

Haber / Emre BOZ