2 günde 125 ünite kan bağışı yapıldı

Malkara Kızılay Şubesi ile Edirne Kızılay Kan Alım Merkezinin ortaklaşa düzenlediği, Malkara Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığının yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşlarının da büyük dest

GÜNDEM 28.08.2019 14:46:00 0
2 günde 125 ünite kan bağışı yapıldı

Kan bağışı kampanyasında konuşan Malkara İlçe Sağlık Müdürü Dr. Refet Çeviker, “Kan bağış kampanyamızda bizleri yalnız bırakmayan halkımıza, devlet dairesi görevlilerine, Kızılay Kan alım personeline ve iki gün boyunca Kızılay çadırına destek veren İlçe Kızılay Şube Yönetimime teşekkür ederim.” dedi.

 

“HER BAĞIŞ 3 KİŞİNİN HAYATINI KURTARIYOR”

 

Edirne Kızılay Kan Alım Merkezi Doktoru Dr. Erhan Aksoy da, “Malkara halkına teşekkür ederiz. 65 yaş üstü vatandaşlarımız bile başvurdu. Kan değerleri tutmayan vatandaşlarımızı ise kabul edemedik. Halkımıza teşekkür tekrar ederiz. Muayene ve ölçümler sonucu kan bağışı verebilecek vatandaşlarımız unutmasınlar ki yapılan her bağış 3 kişinin hayatını kurtarmış oluyorlar” dedi. Künkçeşme Caddesi üzerinde gerçekleştirilen kampanyada; Malkara İlçe Sağlık Müdürü Dr. Refet Çeviker, Edirne Kan Alım Merkez Müdürü Dr. İsmail İsmail, Dr. Serra Bektaş ile Flebotomistler yer aldı.

 

Haber / Murat YAYIN