Başkan Çetin, parti ziyaretlerini sürdürüyor

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 2020-2024 Stratejik plan toplantıları kapsamında CHP'nin ardından önceki gün de İYİ Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

GÜNDEM 26.08.2019 15:42:00 0
Başkan Çetin, parti ziyaretlerini sürdürüyor

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve partililer tarafından karşılanan Mustafa Çetin, ‘ortak akıl’ projesi kapsamında yönetimin taleplerini dinledi. İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, “Kapaklı için faydalı olabileceğini düşündüğümüz tüm fikir ve projelerde parti olarak desteklerimizi esirgemeyeceğiz” dedi.

 

“GENİŞLEDİK FAKAT GELİŞEMEDİK”

 

Belediye Başkanı Mustafa Çetin de Kapaklı’nın birçok hizmetten mahrum kaldığını ifade etti. Kapaklı’nın yoğun göç aldığını, altyapıdan, üst yapıdan ve her türlü hizmetten mahrum kaldığını kaydeden Belediye Başkanı Çetin, “Genişledik fakat gelişemedik. Bunlar acilen çözüm bekliyor” dedi.

 

 

“YOĞUN BİR TALEP VAR”

 

Başkan Mustafa Çetin, Kapaklı sınırları içerisine birçok vakıf üniversitesinin kampus kurmak istediğini de ifade ederek “Yoğun bir talep var. Hatta bünyesinde Tıp ve Mühendislik Fakültelerinin yer aldığı ve 10 bin öğrenci kapasiteli bir vakıf üniversitesi yer talebinde bulundu” dedi. Birkaç üniversite ile daha görüştüklerini söyleyen Çetin, bunların Kapaklı’nın geleceği adına önemli yatırımlar olacağını söyledi.

 

Haber / Yakup KARATEPE