Sağanak, cadde ve sokakları göle çevirdi

Edirne'de Cuma gecesi aniden başlayan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Cadde ve sokaklar göle dönerken, yağış nedeniyle bazı ev ve iş yerini su bastı. Ayrıca cadde ve sokaklarda biriken yağmur s

GÜNDEM 18.08.2019 16:04:00 0
Sağanak, cadde ve sokakları göle çevirdi

Edirne'de etkili olan sağanak yağış, yaşamı olumsuz etkiledi. Rögarların taşması sonucu çok sayıda ev ve iş yerini su basarken, devriye gezen bir polis aracı ile çok sayıda araç, yağmur suları nedeniyle göle dönüşen cadde ve sokaklarda mahsur kaldı.

 

ARAÇLAR YOLDA KALDI

 

Motor kısmı su aldığı için yolda kalan polis aracındakiler, telsiz anonsu ile yardım isterken, cadde ve sokaklardaki araçlar, belediye ekipleri ile vatandaşların çabası ile kurtarıldı. Edirne'de açık havada organize edilen düğüne katılanlar da sağanak yağmurdan olumsuz etkilendi. Yağış nedeniyle düğün erken sona ererken, masa ve sandalyelerin bir bölümü sular altında kalınca davetliler, ayakkabılarını ellerine alarak düğün yerinden uzaklaştı.

 

BODRUM KATLAR SULAR ALTINDA KALDI

 

Yağış nedeniyle, bir organizasyon firmasının bodrum katını da su bastı. İş yeri sahibi ve çalışanları suyu köpük makinesi ile boşaltırken, kentte birçok ev ve işyerinin zemin ve bodrum katları da sular altında kaldı.

 

Haber / Ruşa ELMA