Giyim kutuları yaygınlaştırılacak

Bayram öncesi Çerkezköy'ün çeşitli noktalarına giyim kutuları yerleştiren Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, Kapaklı'nın değişik noktalarına da giyim kutuları yerleştir

GÜNDEM 16.08.2019 17:05:00 0
Giyim kutuları yaygınlaştırılacak

Konuyla ilgili açıklama yapan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşların giysi ihtiyacını karşılamak ve onlara bu anlamda katkı sağlamak amacıyla Çerkezköy’de 30 noktaya giyim kutusu koyduklarını anımsatarak “Kapaklı’ya da belirli noktalara 30 adet giyim kutusu konulacak” dedi.

 

150 ADET OLACAK

 

Vatandaşlardan giymedikleri kıyafetleri çöpe atmamalarını isteyen Kocaçınar, “Giymedikleri kıyafetleri yıkasınlar, ütü gerekli olanları ütüleyerek giyim kurularına atsınlar” dedi. Kıyafetlerin belirli günlerde bu kutulardan alınarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını söyleyen Kocaçınar “Çerkezköy’de önümüzdeki günlerde de belirli noktalara giyim kurularının konulmasına başlanacak ve ilçe genelinde toplamda 150 adet olacak” dedi.

 

 

GENEL MERKEZ TARAFINDAN GÖNDERİLİYOR

 

Genel merkez tarafından giyim kutularının ülke genelinde yaygınlaştırılması için çalışma başlatıldığını kaydeden Kocaçınar, “Biz bu çalışmayı başlatan ilk şube olduk.  Giyim kutularımız genel merkezimiz tarafından yapılıp şubelere gönderiliyor” dedi.

 

Haber / Buse SERİN