Pınar Bulvarı'nda ilk kazma vuruldu

Kapaklı Pınar Bulvarı'nda altyapı çalışmaları kapsamında ilk kazma vuruldu. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Pınar Bulvarı'nda alt yapı çalışmaları kapsamında kanalizasyo

GÜNDEM 16.08.2019 16:40:00 0
Pınar Bulvarı

Kapaklı’nın en işlek caddesi olan Pınar Bulvarı’nda kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu hatlarının yenilenmesi için çalışma başlatıldı.

 

“PRESTİJ CADDESİNİ İLÇEMİZE KAZANDIRACAĞIZ”

 

‘Haydi Bismillah’ diyerek Kapaklı’nın ana caddesi olan Pınar Bulvarı’nda alt yapı çalışmalarına başladıklarını belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Bulvarımızın kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu hatlarını komple yeniliyoruz” dedi. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte Pınar Bulvarı’nı yeniden sıcak asfalt ile kaplayacaklarını, yaya kaldırımlarını yenileyerek genişleteceklerini söyleyen Çetin, “Şehrimize yakışan bir prestij caddesini ilçemize kazandıracağız” dedi.

 

“ARTIK DEĞİŞİM VE GELİŞİM ZAMANI”

 

Yaklaşık 3 ay sürecek olan çalışmalar boyunca vatandaşlardan ve esnaftan sabır ve anlayış beklediklerini söyleyen Çetin, “Söz verdiğimiz gibi artık değişim ve gelişim zamanı” dedi. Çetin, Kapaklı’yı yeniden inşa ederek geleceğine güvenle bakan ve daha yaşanabilir Kapaklı için çok çalışacaklarını söyledi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU