Kapaklı protokolü ilk gün bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla Kapaklı'da ilk gün düzenlenen bayramlaşma programında protokol üyeleri ve vatandaşlar bayramlaştı. Kırklareli Vali Yardımcılığı görevine atanan Kapaklı Kaymakam?

GÜNDEM 14.08.2019 16:41:00 0
Kapaklı protokolü ilk gün bayramlaştı

Recep Güven Parkı’nda düzenlenen bayramlaşma programına Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Jandarma Komutanı Fevzi Bayram, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu, daire amirleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

 DÜNYANIN EN ÖNEMLİ YERİNDE

 

Bayramlaşma programında konuşan Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, bayramların önemine değindi. Ünlüsoy “Birçok vatandaşımız kurbanlarını kesti, Allah kabul etsin diyorum. Ülkemiz coğrafi olarak dünyanın en merkezi, en önemli yerinde. Türkiye Cumhuriyeti Devleti dünyada en güzel yere sahip, en güzel bayrağa sahip, en iyi insanları da içinde barındıran bir ülke. Bugün de burada onun örneğini görüyoruz” dedi.

 

 

HELALLİK İSTEDİ

 

81 ilden vatandaşın Kapaklı’da birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığını söyleyen Ünlüsoy, “Gerek milli gerek dini bayramlarımız birliğimizin, kardeşliğimizin pekiştiği günlerdir. Kurban Bayramımız mübarek olsun. Başkanımızın da belirttiği gibi bayramdan sonra 1 haftalık süreçte vali yardımcısı olarak göreve başlayacağım. Kapaklı hemen yanı başımızda. Memleketime gidip gelirken yoğunlukla bu yolu kullanacağım. Sizlerle hep birlikte olacağım. Yolu düşen herkesin başımızın üzerinde yeri var. Orada Kapaklı’nın bir abisi olacağım. Hakkınızı helal edin” dedi. Recep Güven Parkı’ndaki bayramlaşma programının ardından Kaymakam Mustafa Ünlüsoy, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nda güvenlik güçleriyle bayramlaştı.


Haber / Gülveren ALTUNOĞLU