TBMM Başkanı Şentop'tan bayram ziyaretleri

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Kurban Bayramı dolayısıyla Tekirdağ'da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Zübeyde Hanım Huzurevi ve Zübeyde Hanım Sevgi Evi ile pkk'lı ter?

GÜNDEM 14.08.2019 16:37:00 0
TBMM Başkanı Şentop

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ile birlikte Zübeyde Hanım Huzurevi’ni ziyaret eden Şentop, Huzurevi sakinlerinin bayramını kutladı. Ardından Zübeyde Hanım Sevgi Evi’ne geçen Şentop, burada bulunan çocukların hediye vererek onların bayramını kutladı. Ziyarette Meclis Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve Vali Aziz Yıldırım’a AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Çiğdem Koncagül ve Mustafa Yel, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, Aile, Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu da eşlik etti.

 

“ÇOK ZOR ZAMANLARDAN GEÇTİK”

 

Zübeyde Hanım Sevgi Evi ziyaretinin ardından İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli jandarma personeli ve askerlerle bayramlaşan TBMM Başkanı Şentop, “Türkiye çok zor zamanlardan geçti ama hamdolsun atlattık. Bunu atlatmamızda jandarmamızın çok büyük bir payı var. Bilhassa Güneydoğu Anadolu bölgemizde Hendek, Çukur siyasetleriyle hareket edildiği zaman jandarmamız oralarda asayişi ve emniyeti sağlayan güçtü. Şimdi aynı şekilde Türkiye’nin her yerinde gerçekleştiriyorsunuz” dedi. Askerlerin bayramını kutlayan Şentop “Cenab-ı Hak nice bayramlara sevdiklerinizle beraber erişmeyi nasip etsin” dedi.

 

 

“BAŞARIDA SİZLERİN DE BÜYÜK KATKISI VAR”

 

TBMM Başkanı Şentop, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü personelleriyle de bayramlaştı. Polisevi’nde düzenlenen bayramlaşma programında konuşan Şentop, “Son dönemde ülke genelinde terör, asayiş ve uyuşturucu konularında büyük başarı elde edildi, başarıda sizlerin de büyük katkıları var. Bu vesile ile Kurban Bayramınızı kutlar meslek hayatınızda başarılar dilerim” dedi. Konuşmalardan sonra İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop’a hediye takdim etti.

 

 

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

 

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop beraberindekilerle birlikte, Şırnak'ın Uludere İlçesi Bestler Dereler bölgesinde sürdürülen operasyonda pkk'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Turgut Kurtçu’nun ailesini ziyaret ederek Kurban Bayramı’nı kutladı.

 

Haber / Emre BOZ