'Yeni Şehir Projesi'ni hayata geçireceğiz'

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin ardından göreve gelen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, siyasi parti ziyaretlerine Cumhuriyet Halk Partisi ile başladı. CHP Kapaklı İlçe Başkanlığını z

GÜNDEM 7.08.2019 17:16:00 0

CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin ve partililer tarafından karşılanan Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Yaklaşık 5 ay önce bir seçimi atlattık. Bu sürecin ardından artık ‘Kapaklı için birlikte neler yapabiliriz?’ diye düşünmeliyiz. Bütün siyasi partilere ziyaret gerçekleştireceğim” dedi.

 

“FAYDALI OLACAK TÜM FİKİRLERİ DİNLEMEYE HAZIRIM”

 

Kapaklı’ya hiçbir ayrım gözetmeksizin kaliteli bir hizmet vermenin derdinde olduğunu belirten Çetin, Kapaklı için faydalı olacak bütün fikirleri dinlemeye ve gerçekleştirmek için çalışmaya hazır olduğunu söyledi.

 

STRATEJİK PLANIMIZI EN KISA SÜREDE TAMAMLAYACAĞIZ"

 

Öncelikle belediyenin kısa, orta ve uzun vadeli amaçlarını temel ilke ve politikalarını hedef ve önceliklerini belirleyeceklerini kaydeden Çetin, “Bunlara ulaşmak için izleyeceğimiz yöntemlerle kaynak dağılımı içeren bir şekilde yol haritası belirliyoruz. Bunlara ek olarak, kurumsal yapımızı pekiştirmek, daha dinamik bir yapıya kavuşmak etkin ve kaliteli hizmet sunmak, verimliliği artırmak için stratejik planımızı en kısa sürede tamamlayarak uygulamaya koyacağız.” dedi.

 

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

 

Hayata geçirmek için planlama ve çalışması devam eden projelerden bahsederek parti üyeleri ile fikir alışverişinde bulunan Çetin, “3 Nisan tarihinde mazbatamı almamın ardından ben Kapaklı halkının belediye başkanı oldum. Tüm siyasi partilere ve STK’lara aynı seviyede duruyorum. Bu benim öncelikli görevim. En büyük görevim Kapaklı’da yaşayan tüm vatandaşlara hizmet etmek ve onlara karşı adaletli olmaktır. Kapaklı’nın sorunlarını biliyoruz Bu sorunların çözümleri için gerekli tespit ve çalışmaları yaptık. Bu sorunları çözmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğim” dedi.

 

 

“DESTEK VE DÜŞÜNCELERİNİZE HER ZAMAN AÇIĞIM”

 

Kapaklı’nın vizyonunu ve geleceğini geliştirmek için “Yeni Şehir” Projesini hayata geçireceklerini söyleyen Başkan Çetin, “Kapaklı’nın vizyonunu ve geleceğini geliştireceğini inandığımız bu projede siz değerli Cumhuriyet Halk Partililerin diğer siyasi parti temsilcilerine STK’ların, halkımızın desteklerine ve düşüncelerine her zaman açığım” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU