"Atatürk'ün ilke ve devrimlerinin yolunda yürümeye devam edeceğiz"

Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından milli mücadelenin 100. Yılı dolayısıyla hazırlanan ve "Rotamız Atatürk" sloganıyla tüm Türkiye'yi dolaşan "Cumhuriyet TIR'ı

GÜNDEM 7.08.2019 15:41:00 0

Yeniçiftlik Mahallesi Atatürk Parkı’nda konuşlandırılan TIR’ın açılışı Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata tarafından yapıldı. TIR’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, İstiklal Madalyası’ndan Nutuk’un ilk basımına kadar Atatürk’ü anlatan objeler sergileniyor.

 

“BU YOLDA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Milli Mücadele’nin 100. Yılı ve Atatürkçü Düşünce Derneği’nin kuruluşunun 30. yıldönümü nedeniyle yola çıkan; kuruluş yıllarındaki yaşadıklarımızı, verdiğimiz mücadeleleri, neyi kaybettiğimizi ve neyi kazandığımızı yeniden hatırlamamızı sağlayan Cumhuriyet TIR’ının açılışını yapmaktan gurur duyduğunu belirten Başkan Ata, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri devrimleri bizim yolumuzdur. Bu yolda yürümeye devam edeceğiz” dedi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Cumhuriyet TIR’ı sergi açılışına Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın yanı sıra Başkan Yardımcıları Sinem Özüpek ve Muharrem Şen, ADD Trakya Sorumlusu Melek Esmer, ADD İlçe Şube Başkanı Suzan Demirhan ve vatandaşlar katıldı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ