Albayrak, Çorlu'daki çalışmaları yerinde inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, haftanın ilk günü çalışmalarına Çorlu ilçesinde başladı. Albayrak'a Çorlu ilçesinde gerçekleştirdiği çalışmalarda TESKİ Ge

GÜNDEM 6.08.2019 16:08:00 0
Albayrak, Çorlu

Albayrak, gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında mahalle ziyaretleri yaparak vatandaşlarla da bir araya geldi. Albayrak, devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alarak, incelemeler yaptı. Çorlu ilçesinde gerçekleştirdiği çalışmalarda ilk olarak  Seymen, Şahbaz, Türkgücü,  Sarılar, Önerler Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Albayrak burada vatandaşları Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin 2019-2024 hizmet döneminde yapacağı projeler hakkında bilgilendirdi. Daha sonra vatandaşların öneri ve taleplerini de dinleyip en kısa sürede çözüme kavuşturacağını dile getirdi.

 

MESLEK ODALARI İLE BİR ARAYA GELDİ

 

Başkan Kadir Albayrak mahalle ziyaretlerinin ardından Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'u makamında ziyaret etti. Çalışmalar ile ilgili Ahmet Sarıkurt'tan bilgi alan Başkan Albayrak, kendisine ve çalışma arkadaşlarına başarılar dileyerek buradan ayrıldı. Ardından Çorlu'da faaliyet yürüten Meslek Odaları ile de bir araya gelen Başkan Albayrak, meslek odaları temsilcileri ile fikir alışverişinde bulundu ve meslek odalarının çalışmaları hakkında bilgi aldı.  Başkan Kadir Albayrak, daha sonra Çorlu-Ergene İleri Biyolojik Atık Arıtma Tesisi ve Çorlu'da bulunan üç mezarlıkta incelemeler yaptı. Albayrak burada Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşan Kurban Bayramı sebebiyle mezarlıklarda gerçekleştirilen çalışmaları yerinde gördü. Albayrak, mezarlıkların temiz ve bakımlı olması gerektiğini belirtti.

 

TESKİ YÖNETİM KURULU TOPLANSINA KATILDI

 

Başkan Albayrak incelemelerin ardından Çorlu Ticaret Borsası Başkanı Yüksel Ertan ve Meclis Başkanı Mustafa Yavuz Akın'ı ziyaret etti. Ticaret Borsasının çalışmaları hakkında Yüksel Ertan'dan bilgi alan Başkan Albayrak burada yaptığı açıklamada, "Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederiz." şeklinde konuştu. Albayrak, ziyaret ve incelemelerinin bitmesinin ardından TESKİ Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı toplantıda, gündem maddeleri görüşüldü.

 

Haber- Gülveren Altunoğlu