20 gün sonra düğünü olacaktı

Malkara'da gece saat 03:00 sıralarında Malkara-Tekirdağ karayolunun ilçe çıkışında kontrolden çıkan aracın takla atması sonucu meydana gelen kazada, yola fırlayan ve ağır yaralanan 27 yaşındaki

GÜNDEM 5.08.2019 16:44:00 0
20 gün sonra düğünü olacaktı

Edinilen bilgiye göre Malkara'da bir fabrikada üretim operatörü olarak çalışan Murat Öz’ün kullandığı 59 DD 551 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak taklalar attı. Otomobil yaklaşık 60 metre sürüklenirken, otomobilin camından dışarıya fırlayan Murat Öz ağır yaralandı.

 

MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

 

Kazayı gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yaralı sürücü olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Murat Öz, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamazken, kazayı duyup hastaneye gelen Murat Öz'ün ailesi ve yakınları acı haber ile yıkıldı.

 

25 AĞUSTOS’TA DÜĞÜNÜ OLACAKTI

 

Kazada hayatını kaybeden 27 yaşındaki Murat Öz'ün, geçen nisan ayında Seray Çalık ile nişanlandığı ve 25 Ağustos günü evleneceği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU