Şehit Ömer Halisdemir Parkı'nı mesire alanına çevirdiler

Çerkezköy Akın Akın Caddesi'nde bulunan ve içinde 2 çocuk parkı alanı ile 1 adet mini basket sahasını barındıran Şehit Ömer Halisdemir Parkı, bazı vatandaşlar tarafından adeta mesire alanın

GÜNDEM 4.08.2019 18:19:00 0
Şehit Ömer Halisdemir Parkı

Kanlı 15 Temmuz gecesinde kahramanlık örneği ile tarihe geçen, Türk halkının gönlünde kahramanlaşan Ömer Halisdemir’in adını taşıyan Çerkezköy Akın Akın Caddesi üzerinde bulunan parkta bilinçsizce mangal keyfi yapan ve semaver yakan vatandaşlar, çöpleri de park alanında bırakıyor. Şehit Ömer Halisdemir’in isminin ölümsüzleştirildiği park alanının mesire ve piknik alanı olmamasına rağmen bazı bilinçsiz kişiler tarafından mangal ve semaver yakıldığını, pisliklerin de park alanında bırakıldığını belirten mahalle sakinleri, duruma isyan etti. Yetkililerin olaylara gözlerini kapayıp vatandaşın defaten yaptığı ihbarlara duyarsız kalışı görenlerin olduğu kadar mahalle sakinlerinin de vicdanını sızlatıp adeta isyan ettiriyor.

 

 

GEREKEN ÖNEMİN VERİLMESİNİ İSTEDİLER

 

Şehit Ömer Halisdemir Parkı içerisinde bulunan çocuk oyun alanında, çocukların kullanımı için konulan bazı oyuncaklara da büyüklerin bindiğini belirten mahalle sakinleri, yetkililerin hem parkın temiz tutulması hem de çocukların oyuncaklarına zarar verilmemesi için gerekeni yapmasını istedi. Bu park nezdinde bütün parklara gereken önemin verilmesini isteyen vatandaşlar, duyarsız davranış sergileyenleri de daha duyarlı olmaya davet etti.

 

Haber / Şaban KARDEŞ