Eskiyen çöp konteynerleri yenileriyle değiştiriliyor

Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çöp konteynerlerinin bakım, onarım ve temizliği yapılarak yenilenmiş haliyle yeniden hizmete sunuluyor. Eskiyen çöp konteyneleri ise yen

GÜNDEM 1.08.2019 19:20:00 0
Eskiyen çöp konteynerleri yenileriyle değiştiriliyor

İlçe genelinde yer alan konteynerlerin bakım, onarım ve temizliğinin yenilenmiş haliyle tekrar hizmete sunulduğunu belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, tamiri mümkün olmayan eskimiş konteynerlerin ise yenileri ile değiştirildiğini kaydetti.

“BU SORUN KISA SÜREDE ORTADAN KALKACAK”

Başkan Çetin, halka en kaliteli hizmeti vermeyi çalıştıklarını ifade ederek “Kentimizin temizliğinin sağlanması ve görüntü kirliliğinin önlenmesi amacıyla yeni çöp konteynerleri alıyoruz almaya da devam edeceğiz. İlçemizde çöp konteyneri  eksik olan cadde ve sokaklarımızı tamamlayacağız” dedi. Vatandaşların ilettiği talepleri de ayrıca değerlendireceklerini dile getiren Çetin, bu sorunun kısa sürede ortadan kaldırılacağını söyledi.

“EVİMİZİ TEMİZLEDİĞİMİZ GİBİ TEMİZLİYORUZ”

Vatandaşların temiz bir ortamda yaşamasını sağlamak amacıyla ilçe genelinde temizlik seferberliği başlattıklarını kaydeden Çetin, “Kapaklı’nın bütün cadde ve sokaklarını, evimizi temizlediğimiz gibi temizlemeye çalışıyoruz” dedi.

“HEP BİRLİKTE EL ELE VERMELİYİZ”

Amaçlarının, halkın sağlığını korumak ve çevre kirliliği nedeniyle oluşabilecek hastalıkları sıfıra indirmek olduğunu kaydeden Çetin, “Çevre hassasiyetine önem göstererek daha güzel  ve daha yaşanabilir Kapaklı için hep birlikte el ele vermeliyiz” diyerek vatandaşlardan da çevre duyarlılığına önem vermelerini istedi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU