Başkan Albayrak mesaiye Kapaklı'dan başladı

Dünkü mesaisine sabahın erken saatlerinde Kapaklı'dan başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Yanıkağıl, Bahçeağıl, Uzunhacı, Karlı ve Pınarça Mahallele

GÜNDEM 30.07.2019 16:14:00 0
Başkan Albayrak mesaiye Kapaklı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dünkü mesaisine Kapaklı’dan başladı. Sabahın erken saatlerinde Yanıkaağıl Mahallesi’ne gelen başkan Albayrak, vatandaşlarla bir araya gelerek hem onların istek ve taleplerini dinledi hem de yeni dönemde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

 

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

 

Yanıkağıl’ın ardından Bahçeağıl, Uzunhacı, Karlı ve Pınarça Mahallelerinde de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi'nin Kapaklı ve il genelinde hayata geçirdiği çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Büyükşehir Belediyesi'nin önümüzdeki süreçte gerçekleştireceği çalışmaları da anlatan Başkan Albayrak, mahalle halkına misafirperverlikleri için teşekkür etti.

 

 

“HİZMETLERİMİZİ DAHA İYİ BİR SEVİYEYE TAŞIYACAĞIZ”

 

Kapaklı’da büyükşehir belediyesi tarafından yürütülen bazı çalışmaları da inceleyen Albayrak, Kapaklı’daki incelemelerinin ardından Saray’a geçerek Çayla, Güngörmez ve Safaalan Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Halkın menfaatleri uğruna mesai kavramı gözetmeksizin çalışmaları sürdürdüklerini kaydeden Başkan Aabayrak, “Birinci hizmet dönemimizde altyapıdan üstyapıya, tarımdan eğitime, kültür-sanata kadar geniş bir alanda halkımıza hizmet verdik. Halkımızın büyük teveccühü ile seçildiğimiz ikinci dönemimizde de bu hizmetlerimizi daha iyi bir seviyeye taşıyarak sürdüreceğiz. Her şey güzel Tekirdağ'ımız için” dedi. Başkan Albayrak ziyaretlerde vatandaşların taleplerini de dinledi.

 

 

KÜLTÜR MERKEZİNİ İNCELEDİ

 

Vatandaşlarla buluşmasının ardından Saray’da Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı devam eden Saray Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulunan Albayrak, tesiste gelinen son durum hakkında bilgiler aldı. Tesisin Saray’ın önemli bir ihtiyacı karşılayacağını söyleyen Albayrak, “Saray Kültür Merkezi ilçe halkına ve Tekirdağ'da yaşayan tüm vatandaşlara hayırlı olsun” dedi.

 

 

 

BAŞKAN ERKİŞ’İ ZİYARET ETTİ

 

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş'i ziyaret eden Albayrak, Erkiş ile birlikte Saray’da birinci hizmet döneminden bu yana hayata geçirilen çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU