Kurbanlık pazarını denetledi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Kurban Bayramına sayılı günler kala kurbanlık satış pazarı ve kesim noktasında devam eden çalışmaları inceledi.

GÜNDEM 30.07.2019 13:54:00 0
Kurbanlık pazarını denetledi

Başkan Yüksel, Karadeniz Mahallesi’nde kurulacak büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık hayvan pazarını alanını gezen Başkan Yüksel, hayvan tacirlerine verilecek satış yerleri ile pazarın yanında bulunan kesim noktasında devam eden çalışmaları denetledi. Pazar yerinin satıcıların ve alıcıların rahat biçimde alışveriş yapabilecekleri şekilde düzenlediğini kaydeden Yüksel, “Pazar yerinin çevre düzenlemesi ile temizliği de belediye ekipleri tarafından yapılacak” dedi.

ÇALIŞMALAR HAFTA İÇİ TAMAMLANACAK

Başkan Yüksel, hayvan kesim noktasının da yenilendiğini dile getirerek “Kesim alanını çevreleyen korkuluklarla çatı ve askı demirlerini elden geçirdik. Bağlantı noktalarını tamir ederek güçlendirdik ve yeniden boyadık. Zemin kaplamasını da yeniliyoruz. Bu bayram kurban ibadetini yerine getirecek vatandaşlarımız için daha estetik ve hijyenik bir ortamda hizmet vereceğiz” dedi. Yetkililer, Zabıta ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaların, hafta içinde tamamlanacağını belirtti.

Haber / Emre BOZ