Yerel yönetim çalıştayı sona erdi

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın da aralarında yer aldığı 252 belediye başkanının katılÄ

GÜNDEM 28.07.2019 17:40:00 0
Yerel yönetim çalıştayı sona erdi

İki gün boyunca oldukça verimli bir çalışma sürdürdüklerini ifade eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun “Çalıştayı, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmalarıyla açtık. Daha sonra da arama toplantıları yaptık. Bilgilendirme toplantıları ve başkanlar forumuyla ilk günü bitirdik. Bugün de yine arama toplantılarımız devam etti. Ardından yine her konuda bilgilendirme çalışmaları oldu, belediye başkanlarımızın forumuyla da bitti. Tüm belediye başkanlarının çalıştaydan memnun ayrıldığı izlenimini edindik. Burada güzel bir sinerji oluştu. Sorunların tespiti ve çözüm yollarıyla ilgili bilgi alışverişleri oldu. Biz bilgi aktardık. Onlar da bilgilerini tazeleyerek aktarımlarda bulundular. Sonuçta çok verimli bir toplantı oldu. İktidara giden yolda CHP'li belediye başkanlarının başarısı anlamında önemli bir çalışma oldu. Bu çalışmalarımızı daha sonra da devam ettireceğiz. 2-3 ayda bir bu çalışmaları yapacağız” dedi.

 

 

“ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Çalıştayı değerlendiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da “Afyonkarahisar’da düzenlenen ve iki gün süren Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanları Çalıştayı’mızın kapanış toplantısını gerçekleştirdik. Sevdamız Çerkezköy, Sevdamız Tekirdağ, Sevdamız Türkiye diyerek durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

“HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da “Afyonkarahisar’da düzenlenen Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanları Çalıştayı sonrasında Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkürlerimizi ilettik ve vedalaştık.  Cumhuriyet Halk Partili Sosyal Demokrat Belediye Başkanlığı bilinci ile ülkemize ve şehrimize her daim hizmet etmeye devam edeceğiz” değerlendirmesini yaptı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ