Otomobilini nostaljik bir araca çevirdi

Marmara Ereğlisi'nde yaşayan 30 yaşındaki Serdar Karaaytu, eski model otomobilini 10 bin TL harcayarak nostaljik görünüme çevirdi. Nostaljiyi sevdiğini, araca sevdiği sanatçıların eski fotoğraflarını

GÜNDEM 22.07.2019 15:15:00 0
Otomobilini nostaljik bir araca çevirdi

Pidecide paket servisi elemanı olarak çalışan Serdar Karaaytu, 1974 model otomobili 12 bin TL'ye satın aldı. Çocukluk hayalini gerçekleştirmek için 10 bin TL daha harcayan Karaaytu, otomobilini nostaljik bir araca çevirirken, otomobiline çocukluğunda sevdiği ünlü sanatçılar Kemal Sunal, Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses'in resimlerini astı.

 

TÜM PARÇALARI ORJİNAL

 

Çocukluğunda bir hayalinin olduğunu söyleyen Karaaytu, “Eski bir arabam olsun onu nostalji yapayım diye. İstanbul'da bu aracı buldum, inceledim ve her şey orijinal olduğu için aldım. Üzerinde hiç bir şey yoktu, 12 bin TL verdim ve aracı satın aldım. Araç yürümesi iyi içindeki tüm parçaları orijinaldi. Ancak yapılması gerekenler vardı. Ben de onları yaptırdım. Yaklaşık 10 bin TL harcadım. Bu araba bindiğim zaman 1974 yılına götürüyor beni. Sevdiğim sanatçılar Kemal Sunal, Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses, bunları çocukluğumdan beri sevdiğim için resimlerini astım” dedi. Nostaljiyi sevdiğini söyleyen Karaaytu, hayalini gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

 

Haber / Yakup KARATEPE