"Herkes için adaleti tesis etmek için mücadele edeceğiz"

Saadet Partisi yönetimi, üyeler ve aileleri Çerkezköy İlçe Yönetimi tarafından Kızılpınar Kocameşe Piknik Alanı'nda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

GÜNDEM 21.07.2019 08:30:00 0

Pikniğe Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan da katıldı. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür edem Pehlivan, hedefe ulaşmak için teşkilatlı, disiplinli çalışmalara devam edeceklerini, herkes için adaleti tesis etmek için mücadele edeceklerini söyledi.

 

“BUNLARI TESİS ETMEKLE MÜKELLEFİZ”

 

Bazı mükellefiyetlerinin olduğunu söyleyen Pehlivan, “Egemen devlet, yani gerçekten bağımsız bir devlet, dışarıya bağımlı olan, teknolojisi transfer teknoloji olmayan, sanayisi montaj sanayi olmayan, küresel sömürü sisteminin boyunduruğu altında olmayan devlet olmalıdır. Herkes için adalet, yani birilerini kayırmayan, birilerini mağdur etmeyen bir adalet, Müslüman gayrimüslim herkes için adalet, iyi ya da kötü herkes için adalet. Herkes için güvenlik, yani kimse canından, yaşamından endişe etmeyecek. Herkes için refah, yani insanlar karınları aç oldukları için, hakları verilemedikleri için başka ülkelere sığınmak istemeyecek. Gelir dağılımında adaletsizlik olmayacak. Herkes için umut, insanlar gelecek kaygısı, gelecek endişesi taşımayacak. İşte bizler bunları tesis etmekle mükellefiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yakup KARATEPE