Muratlı Yüzme Havuzu açılıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Muratlı Yüzme Havuzu 19 Temmuz Cuma günü saat 15.30'da düzenlenecek açılış ile hizmete açılacak.

GÜNDEM 18.07.2019 16:01:00 0
Muratlı Yüzme Havuzu açılıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Muratlı ilçesinde kazandırdığı Muratlı Yüzme Havuzu, 19 Temmuz Cuma günü açılacak. 2017 yılında yapımına başlanan ve 15 ay gibi kısa bir sürede 6 milyon 167 bin TL maliyete inşa edilen tesisin içinde kafetarya ve teras, bay bayan soyunma odaları, duş ve tuvaletler bulunuyor.

 

ÇOCUKLARA YÜZME EĞİTİMİ VERİLECEK

 

Yetkililer “Vatandaşlar, sosyal belediyecilik anlayışının en önemli örneklerinden biri olan Muratlı Yüzme Havuzu'nda sosyalleşme imkânı bulabilecekleri gibi, düzenlenecek yarışmalara da katılabilecekler. Ayrıca, tesisin içerisinde bulunan çocuk havuzunda çocuklara yüzme eğitimi verilecek” dedi.

 

“EN ÖNEMLİ YATIRIMLARIN BAŞINDA GELİYOR”

 

İlk beş yıllık hizmet döneminde Muratlı'da birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da 19 Temmuz tarihinde faaliyete geçecek olan Muratlı Yüzme Havuzu'muz ilçemizde gerçekleştirdiğimiz en önemli yatırımların başında gelmektedir. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, dün olduğu gibi bugün de sporun ve sporcunun yanında olacağız. Amacımız, farklı branşlarda başarılı olan sporcularımız ile Tekirdağ'ın adını spor alanında duyurmaktadır” diyerek tüm vatandaşları açılışa davet etti.

 

Haber / Yakup KARATEPE