Bizim İçin Şampiyon izleyiciyle buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçede başlattığı Ay Işığında Sinema Geceleri kapsamında önceki akşam Çerkezköy Kent Park'ta "Bizim İçin Şampiyon" adlı film

GÜNDEM 18.07.2019 15:40:00 0
Bizim İçin Şampiyon izleyiciyle buluştu

Türk sinemasının son dönemde en fazla ilgi gören filmlerinden olan ‘Bizim İçin Şampiyon’ filmini Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin ve yüzlerce Çerkezköylü izledi. Ahmet Katıksız’ın yönettiği filmde Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah, Fikret Kuşkan gibi isimler rol aldı.

 

2 FİLM DAHA İZLEYİCİYLE BULUŞACAK

 

Efsane yarış atı Bold Pilot ve jokeyi Halis Karataş’ı konu edinen Bizim İçin Şampiyon filmi ilgiyle izlenirken, Büyükşehir Belediyesi’nin Ay Işığında Sinema Geceleri etkinliği kapsamında 24 Temmuz Çarşamba günü Hedefim Sensin isimli film, 31 Temmuz Çarşamba günü ise Yol Arkadaşım 2 isimli film izleyici ile buluşacak.

 

2 FİLM DAHA GÖSTERİME SUNULACAK

 

Yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü’nün oturduğu Hedefim Sensin isimli filmin oyuncu kadrosunda ise; Demet Akbağ, Erkan Can ve Gonca Vuslateri gibi isimler yer alıyor. Hedefim Sensin filminde geçimini çiğ köfte satarak kazanan Zekeriya Taştan’ın başına aldığı dert sonrasında İstanbul’dan Gökçeada’ya gidişi ve burada yaşadığı komik olaylar konu ediniyor. Oğuzhan Koç ile İbrahim Büyükak’ın başrollerini paylaştığı ve bir devam filmi olan Yol Arkadaşım 2 filmi olacak. Yol Arkadaşım 2 filminin gösterimi ise 31 Temmuz Çarşamba günü yapılacak. Onur ve Şeref adında birbirine zıt iki karakterdeki arkadaşın maceralarına tanık olunan filmin yönetmen koltuğunda Bedran Güzel oturuyor. Etkinlikte Çerkezköylülerin sinema izlemenin nostaljik keyfini yaşama fırsatı bulduğunu kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, gösterime sunulacak diğer iki filmi izlemek için tüm Çerkezköy halkını 24 Temmuz ve 31 Temmuz tarihlerinde saat 21.00’da Kent Park’a davet etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU