12'nci kuruluş yıldönümünde pastalı kutlama

2007 yılında kurulan Özel Optimed Hastanesi, kuruluşunun 12'nci yılını hastane hekimleri ve hastane personelleriyle pasta keserek kutladı. Hastane Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, Optimed Ailesi olarak acılar?

GÜNDEM 17.07.2019 19:39:00 0
12

Özel Optimed Hastanesi kuruluşunun 12. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla önceki akşam saat 18:00’da hastanede kokteyl düzenlendi.

 

“MUTLU VE GURURLUYUZ”

 

Kokteylde konuşan Hastane Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, “Bugün burada yeniden bir kuruluş yıl dönümü kutluyorsak bu hepimizin başarısıdır. Özel Optimed Hastanesi olarak,  bundan 12 yıl önce kurulurken, herkes gibi bizim de hayallerimiz ve hayallerimizin gerçekleşmesi için hedeflerimiz vardı. Ama en önemlisi, hedeflerimize ulaşmak için, ailemizin bir parçası olmaktan mutluluk duyacak, güler yüzle hizmet edecek, ekip bütünlüğü içinde çalışacak bireylerle birlikte bu yolda devam etmekti. Sizin gibi bilgili, deneyimli, güler yüzlü, samimi ve işini seven, birbirine ve kuruma bağlı bir ekiple olduğumuz için mutlu ve gururluyuz” dedi.

“ACILARI VE MUTLULUKLARI PAYLAŞTIK”

Her zorlukta daha da birlik içinde çalışan bir ekip olduklarını, bir ekip olmanın ötesinde birbirlerine destek verdiklerini, acıları ve mutlulukları paylaşarak daima büyüdüklerini söyleyen Arslan, “İş hayatının getirdiği sorumluluklarınızı yerine getirmenizin gurur kaynağımız olmasının yanı sıra, aile olmanın sorumluluğunu da canı gönülden yerine getiren bireyler olarak ekibimizde olduğunuz için Optimed Hastanesi yöneticileri olarak, şanslı olduğumuza inanıyorum. Geçtiğimiz dönemde birçok alanda yenilik yaparken, sizlerde bize, büyük özveriyle çalışarak katkıda bulundunuz. Siz değerli ekip arkadaşlarıma, şahsım ve Yönetim Kurulu adına, anlayışınız ve destekleriniz için de çok teşekkür ediyorum” dedi.

“SAHADAKİ UYGULAMAYI DA BAŞARIYLA GEÇTİK”

HAP TATBİKAT uygulaması için İl Sağlık Müdürlüğü’nden gelen ekiple birlikte, 21 Mayıs tarihinde masa başı uyguladıkları tatbikatın başarılı sonuçlanmasının ardından, sahadaki uygulamasını da aynı başarı ile tamamladıklarını kaydeden Arslan “İl Sağlık Müdürlüğü tatbikat sonrası “Tekirdağ bölgesinde bir ilki gerçekleştirdiniz, hem masa başı hem de sahada da uygulama ile en iyi, örnek hastane seçildiniz” diyerek hastanemize, HAP ekibine ve bu konuda özveri ile destek veren tüm ekibe teşekkürlerini ilettiler, bu teşekkürü almamızı ve gururlanmamızı sağlayan herkese, şahsım ve yönetim kurulu adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. Bir süre önce “Anne Dostu Hastane” unvanını aldıklarını kaydeden Arslan, bu unvanın alınmasında emeği geçenlere de teşekkür etti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan da, acısıyla tatlısıyla 12 yılı geride bıtraktıklarını belirterek “12 yılda geçirdiklerimizi kafamızda bir canlandırmış olsak ben şahsım adına yönetim kurulu adına aynı yolu izlerdik diye düşünüyorum. Bu yolu yıllarca beraber çalıştığımız arkadaşlarla birlikte yürüdük” diyerek tüm Optimed ailesine teşekkür etti.

TEŞEKKÜR BELGESİ VE PLAKET VERİLDİ

Yapılan konuşmaların ardından Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan, Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan  ve yönetim kurulu üyeleri tarafından hastanede 5 yılını tamamlayan 27 personel ile 10 yılını tamamlayan 12 personele plaket verilirken, hasta memnuniyet oranı en yüksek teşekkürü alan 5 ekip, 14 kişiye de teşekkür takdir belgesi verildi.

PASTALI KUTLAMA

Plaket ve teşekkür belgesinin takdiminin ardından Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan ve Başhekim Op.Dr. Recep Çalışkan, hastane yönetimi, hekimler ve personellerle birlikte 12.yıl pastasını alkışlar eşliğinde kesti. Pasta kesiminin ardından Optimed yönetimi ve personeller canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Haber / Buse SERİN