Başkan Ilık: Demokrasi varsa hepimiz varız

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık; "Tarihe geçen bu destansı demokrasi mücadelesinde hayatını kaybeden milli direnişin Kahraman Şehitleri'ne Allah'tan rahmet, kıymetli a

GÜNDEM 16.07.2019 15:11:00 0
Başkan Ilık: Demokrasi varsa hepimiz varız

Kırklareli Valiliği tarafından düzenlenen “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Etkinlikleri kapsamında Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO), Milli İrade’ye destek vermek amacıyla Kırklareli Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda stantta açtı.

 

“MİLLETİN İSTİKLALİNİ, YİNE MİLLETİN AZİM VE KARARI KURTARACAKTIR”

 

Kırklareli Valisi Osman Bilgin ve ziyaretçiler KTSO’nun standını ziyaret ederek KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Keser, Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Özbek, Meclis Üyeleri Ahmet Eroğlu ve Özcan Gümüş’ten bilgi aldı.  Her zaman demokrasinin, milletin ve devletin yanında olduklarını belirten Başkan Ilık; “Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hâkimiyet, kayıtsız şartsız milletindir” ilkesini şiar edinen bir camia olarak demokrasiyi savunmaya devam edeceğiz. Devletimizin yanında, milletimizin emrinde olacağız. Ülkemizin birliğine, kardeşliğimize ve demokrasimize karşı olanların da karşısına dikileceğiz. Çünkü devletimiz ve ülkemiz var oldukça biz de varız. Demokrasi varsa hepimiz varız. 100 sene önce kahraman ecdadımız “Milletin istiklalini, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır” diyerek İstiklal Harbinin adeta ilk kıvılcımını yakmıştı. 15 Temmuz 2016 gecesi aynı ilkeyle ve birlikte hareket eden Türk Milleti bir büyük felaketin önüne geçmiş oldu. Türk iş dünyası olarak, aynı ruh, aynı inançla çalışmayı sürdürüyoruz. Türkiye’nin dünyanın en büyük ekonomileri arasında yerini almasını ve lider ülke haline gelmesini de, yine hep birlikte çalışarak sağlayacağız. Tarihe geçen bu destansı demokrasi mücadelesinde hayatını kaybeden milli direnişin kahraman şehitlerine Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine sabırlar diliyoruz, gazilerimizi minnetle anıyoruz” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ