Başkan Sarıkurt Nusratiye Mahallesi sakinlerini dinleyecek

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, mahalle ziyaretlerini Nusratiye Mahallesi ile sürdürecek. Nusratiye Mahallesi sakinleri ile bir araya gelecek olan Sarıkurt, mahalle sakinlerinin görüş, öneri ve talepleri dinleyecek

GÜNDEM 16.07.2019 14:06:00 0
Başkan Sarıkurt Nusratiye Mahallesi sakinlerini dinleyecek

Daha önce Çobançeşme, Hatip, Silahtarağa, Alipaşa, Havuzlar, Esentepe, Hürriyet, Maksutlu, Deregündüzlü, Yenice, Şeyhsinan, Şahbaz, Türkgücü, Seymen, Rumeli, Cumhuriyet, Sarılar, Önerler, Reşadiye ve Cemaliye Mahallelerinde düzenlenen “Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” isimli mahalle buluşmalarının 21’incisi Nusratiye Mahallesi’nde yapılacak.

 

TÜM VATANDAŞLARI DAVET ETTİ

 

Nusratiye Mahallesi sakinleri ile bir araya gelecek Başkan Sarıkurt, belediye çalışmalarını aktaracak ve vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayıp mahalle ile ilgili konularda bilgi alışverişinde bulunacak. Başkan Sarıkurt “18 Temmuz Perşembe akşamı saat 20.30’da Nusratiye Mahallesi Mithatpaşa Caddesi’nde bulunan Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı’nda (5 No’lu Sağlık Ocağı karşısı) gerçekleştirilecek mahalle buluşmamıza tüm mahalle sakinlerimiz davetlidir” dedi.

 

Haber / Ruşa ELMA