'Hemen Döneriz' filminin çekimleri Enez'de devam ediyor

Yönetmenliğini Haydar Işık'ın yaptığı "Hemen Döneriz" isimli sinema filminin çekimleri Keşan'ın ardından Enez'de devam ediyor.

GÜNDEM 15.07.2019 13:43:00 0

4 arkadaşın başından geçen, İstanbul’dan başlayıp Keşan’a kadar uzanan yolculuklarını anlatan filmin çekimleri Enez’de toplam 3 hafta sürecek. Enez’de çekimleri devam eden “Hemen Döneriz” isimli sinema filmi hakkında açıklama yapan Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç “Hemen Döneriz sinema filmi sizi çok güldürecek. Filmin en başta, Edirne ve Keşan’da çekilmesi planlanıyordu. Daha sonra gerek tanıdıklar vasıtasıyla gerek ilçenin doğasının filmin senaryosuna uygunluğu sebebiyle Enez’de eklendi ve büyük bir bölümü Enez’de çekiliyor” dedi.

 

 

YÖNETMENLİĞİNİ HAYDAR IŞIK YAPIYOR

 

Salim İnan ve Aytuğ Topaloğlu’nun yazdığı, Haydar Işık’ın yönettiği filmde Burak Satıbol, Ayhan Taş, Kadir Polatçı gibi ünlüler ve You tube ve Instagramda fenomen olan Çorumlu Amir ve Murat Genç (Mor Komedyen), Kıvanç Baran Aslan, Hüseyin Elmalı Pınar’ın rol aldığını belirten Günenç, filmin yapımcılığının Gökhan Mumcu’nun üstlendiği, görüntü yönetmenliğini ise Ömer Yılmaz’ın yaptığını söyledi.

4 ARKADAŞIN BAŞINDAN GEÇEN OLAYLARI ANLATIYOR

Enez Belediye Başkanı olarak, Vega Ajans 11 K Film tarafından yapımı devam eden bu filmde bizzat rol almaktan büyük gurur duyduğunu belirten Günenç, filmin konusu hakkında da bilgi vererek “Keyifli bir gün geçirmek için bir çiçeğin peşine düşen 4 arkadaş. Çiçeğin stres hormonunu salgılanmasına engel olduğuna inanıyorlar. Bu çiçeği de Edirne’de bulabileceklerine inanıyorlar. Edirne’de yaşayan Ömer diye bir arkadaşın peşine düşüyorlar. Edirne’ye gelirken de farkında olmadan bir mafya şebekesini çökertiyorlar. Daha sonra mafya babasının eline düşüyorlar ve başları belaya giriyor. Gerisi sürpriz tabi ki. Film, muhtemelen 20 Eylül’de vizyonda” dedi.

Haber / Menşure KARDEŞ