"15 Temmuz milletimizin destanıdır"

Kırklareli İl Müftülüğü, il ve ilçelerden gelen kurum personeli ile buluşarak 15 Temmuz Etkinlikleri başta olmak üzere diğer idari konuları, yürütülen projeleri ve diğer çalışmaları değerle

GÜNDEM 15.07.2019 13:40:00 0

"Hakkın izinde ve halkın hizmetinde" sloganı ile hizmet yürüttüklerini, il çapında 3 proje uygulandığını belirten İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş “Kırklareli ilimizde Başkanlığın projesi olarak ‘Gençliğe Değer’ , Valiliğin Projesi olarak ‘Umutlu Yarınlar’ ve İl Müftülüğü’nün projesi olarak ‘Hayata Dokun’ projelerini etkin bir şekilde uygulamaktayız. Kurumumuza yeni katılan arkadaşlarımızın desteği ile daha da aktif bir şekilde hizmetlerimiz yürüyecektir” dedi.

“MİLLETİMİZİN DESTANIDIR”

Kırklareli Müftüsü Hüseyin Demirtaş, toplantıda 15 Temmuz etkinliklerine de değindi. Müftü Demirtaş, “15 Temmuz milletimizin destandır. Bu destanın tam ortasında diyanet teşkilatımız ve değerli hocalarımız vardır” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Programın son bölümünde İl Müftülüğü’ne ataması yapılan İl Müftü Yardımcısı İsrafil İğde, İl Müftülüğü Şube Müdürü Abdullah Mangır başta olmak üzere diğer personel sahneye çıkarak duygu ve düşüncelerini ifade etti. İl Müftüsü Demirtaş, Vize Müftüsü iken Düzce Cumayeri Müftülüğüne atanan Mehmet Coşkun ile İl Müftülüğü Murakıpları iken Şube Müdürü olarak ataması yapılan Harun Namlı ve Yasin Gün'e teşekkür etti.

Haber / Menşure KARDEŞ