Yollarda bakım ve onarım devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi ekipleri ilçe merkezinde bozulan yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

GÜNDEM 12.07.2019 18:19:00 0
Yollarda bakım ve onarım devam ediyor

Çalışmalar kapsamında dün de Atatürk Bulvarı ve Kurtuluş Caddesi üzerinde sıcak asfalt yama çalışmaları yapıldı. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul “ol onarım çalışmaları ilçe genelinde sürdürüyoruz” dedi.

 

İLÇE GENELİNDE SÜRDÜRÜYORUZ

 

Ekiplerin önceden tespit ettiği yerlerde sıcak asfalt yama çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Yurdakul “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi’nin yol yama ve onarım çalışmaları yaz boyunca ilçemizin tüm mahallelerinde devam edecek. İnşallah en kısa zamanda ilçemizde ulaşımın verimliliğini aksatan yerlerin iyileştirme ve onarım çalışmalarını hızlı bir şekilde bitirecek ve hehşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Tüm sürücülerden ricam yollarımızın tekrar tekrar bozulmaması için kanunlarda yer alan tonajlara uymaları ve ağır vasıta giremez tabelalarına riayet ederek ilçemizde gerekli özeni göstermelerini umuyorum” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ