Üyeler, devlet destekleri hakkında bilgilendiriliyor

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) üyelerinin "Devlet Destekleri"nden en iyi şekilde yararlanması amacıyla Eğitim, Tanıtım ve Danışmanlık faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda, Trakya KalkÄ

GÜNDEM 12.07.2019 15:08:00 0
Üyeler, devlet destekleri hakkında bilgilendiriliyor

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, işletmelerin güçlendirilmesi, iş hacimlerinin gelişmesi, yeni yatırımların teşvik edilmesi hedefleriyle farklı kamu kurumları tarafından sağlanan destekleri üyelerine en iyi şekilde anlatabilmek için faaliyetler düzenlediklerini ifade etti.

15 GÜNDE BİR BİLGİLENDİRME YAPILIYOR

Oda olarak bölge ekonomisine ve gelişimine katkı sağlamak, üyelerin rekabet gücünü artırmak, Ajans faaliyetleri ve özellikle Devlet Destekleri hakkında bilgilendirmek amacıyla Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) ile yaptığımız işbirliği çerçevesinde, TRAKYAKA Kırklareli Yatırım Destek Ofisi Uzmanları tarafından 15 günde bir odada bilgilendirme yapıldığını kaydeden Ilık, “Yapılacak olan bu bilgilendirmelerin tarihlerini üyelerimize bildireceğiz. Desteklemeler konusunda doğru bilgiye, doğru kaynaktan ulaşabilmeleri amacıyla üyelerimizi odamıza bekliyoruz” dedi.

Haber / Ruşa ELMA