Yaz Spor Okullarında bin 600 öğrenci eğitim görüyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, bu yıl 17 branşta düzenlenen Yaz Spor Okullarını ziyaret etti. Toplam bin 600 öğrencinin katıldığı yaz okullarının ilk dönemi 19 Temmuz'da sona erecek.

GÜNDEM 10.07.2019 16:52:00 0
Yaz Spor Okullarında bin 600 öğrenci eğitim görüyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Yaz Spor Okulları’nda bin 600 öğrenci eğitim görüyor.

 

19 TEMMUZ’DA SONA ERECEK

 

Belediye Başkanı Vahap Akay, Yaz Spor Okulları’nda eğitim gören çocukları ziyaret etti. 17 branşta düzenlenen yaz spor okullarına bin 600 öğrencinin kayıt yaptırdığını söyleyen Akay, 1 Temmuz’da başlayan Yaz Spor Okulunun ilk döneminin 19 Temmuz’da sona ereceğini, ikinci dönemin ise 22 Temmuz’da başlayıp, 9 Ağustos’ta sona ereceğini belirtti.

 

17 BRANŞTA EĞİTİM VERİLİYOR

 

Yaz Spor Okullarında Voleybol, Futbol, İşaret Dili, Basketbol, Judo, Masa Tenisi, Halk Oyunu, Çocuk Korosu, Bilgisayar (Yalnızca Kızılpınar’da), Taekwondo, Geleneksel Çocuk Oyunları (4-6 Yaş Arası), Kort Tenis, İngilizce, Satranç, Okçuluk, Bağlama ve Gitar Kurslarının verildiğini söyleyen Akay, “Okçuluk kursu 1. Dönem ortaokul (5, 6, 7 ve 8. Sınıflar), ikinci dönem ise lise (9, 10, 11 ve 12. Sınıflar) için açılacak. Bilgisayar kursu dışındaki tüm kursların eğitimleri ilçe merkezimizde (29 Ekim Spor Kompleksi, Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Sanat Merkezi); Bilgisayar Kursumuz ise Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde verilecek” diye konuştu. Yaz Spor Okulu’na katılan öğrencilerin kursların verildiği alana servisler ile götürülüp, getirildiğini ve kurs kıyafetlerinin dağıtıldığını ifade eden Akay, Yaz Spor Okullarına katılan tüm çocuklara, velilere ve eğitim veren eğitimcilere teşekkür etti.

 

Haber / Yakup KARATEPE