Albayrak: Uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hizmet Kervanı adını verdikleri ilçe programlarının 9'uncusunu Ergene'de düzenlendi. Programına sabah erken saatlerde mahalle buluşmaları il

GÜNDEM 7.07.2019 09:59:00 0
Albayrak: Uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz

Sabah erken saatlerde programına Velimeşe, Karamehmet ve Bakırca Mahalleleri’ni ziyaret ederek başlayan Başkan Albayrak’a ziyaretlerinde Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de eşlik etti. Vatandaşlara 2019-2024 döneminde hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi veren Albayrak, vatandaşlarla sohbet ederek onların istek ve taleplerini dinledi.

 

“UYUM İÇİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Mahalle ziyaretlerinin ardından Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ile makamlarında bir araya gelen Albayrak, Ergene'deki çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ergene’deki mahalle muhtarlarıyla da bir araya gelen Albayrak, Ergene Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda Büyükşehir Belediyesi tarafından 2019-2024 döneminde gerçekleştirilecek yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Muhtarların mahalleleri ile ilgili istek ve taleplerini de dinleyen Albayrak, “Yol Arkadaşlarımız olan Muhtarlarımıza göstermiş oldukları ilgi ve konukseverliklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi. Albayrak, ilk hizmet döneminde olduğu gibi ikinci hizmet döneminde de muhtarlarla uyum içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

 

 

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

 

Mahalle muhtarları ile buluşmasının ardından Başkan Albayrak büyükşehir belediyesi, Ergene Belediyesi ve TESKİ yöneticileriyle değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Toplanrıda ilçenin ihtiyaçları, yapılacak proje ve yatırımlar masaya yatırıldı. Toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'nin daire başkanları ile Ergene Belediyesi müdürleri katıldı.

 

 

Haber / Yakup KARATEPE