Bu yıl 324 çocuk sünnet ettirilecek

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenecek olan Sünnet Şöleni kapsamında 324 çocuğun sünnetleri Özel Optimed Hastanesi'nde ücretsiz yapılmaya başlandı. ÇerkezkÃ

GÜNDEM 5.07.2019 16:09:00 0
Bu yıl 324 çocuk sünnet ettirilecek

Çerkezköy Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelerin çocuklarına yönelik geleneksel hale getirilen ve bu yıl 6’ncısı düzenlenecek olan Sünnet Şöleni kapsamında 324 çocuk sünnet ettirilecek.  Çocukların sünnet işlemleri Özel Optimed Hastanesi’nde yapılmaya başlandı. Belediye Başkanı Vahap Akay da sünnet olarak erkekliğe ilk adımlarını atan çocukları hastanede ziyaret etti. Çocukların sünnet edildiği Özel Optimed Hastanesi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Vahap Akay, Başhekim Op. Dr. Recep Çalışkan tarafından karşılandı. Sonrasında sünnet olan çocukları odalarında ziyaret eden Akay,  sünnet olan çocuklara ve ailelerine geçmiş olsun dileğinde bulundu.

 

 

“324 ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRİYORUZ”

 

Özel Optimed Hastanesi işbirliği ile 6 yıldır Çerkezköy’deki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sünnet ettirdiklerini kaydeden Akay, Optimed ailesine ve tüm hastane çalışanlarına da teşekkür etti. Akay, sünnet operasyonlarının uzman doktorlar tarafından, steril ortamda yapıldığını belirterek “Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında bu yıl Belediyemize başvuran toplam 324 çocuğumuzu hiçbir karşılık beklemeden sünnet ettiriyoruz” dedi. Sünnet olan çocuklara çeşitli hediyeler ve sünnet kıyafeti hediye edeceklerini söyleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, Ağustos ayı sonunda bu yıl 2’ncisini düzenleyecekleri Çerkezköy Belediyesi 2. Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali kapsamında çocuklar için Sünnet Şöleni düzenleyeceklerini belirtti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ