Stadyuma Mustafa Kemal Atatürk'ün ismi verildi

Ergene Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Rasim Yüksel başkanlığında yapıldı. Toplantıda Velimeşe Mahallesi'nde bulunan stadyuma Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu i

GÜNDEM 4.07.2019 14:32:00 0
Stadyuma Mustafa Kemal Atatürk

Fen İşleri Müdürlüğü’nün Marmaracık Mahallesi 156 ada 1 ila 12 parseller ile 155 ada 4 parsel üzerine yapımı devam eden parka isim verilmesi konulu yazısı komisyona havale edilirken, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Karamehmet Mahallesi 22 ada 39 parsel 750.00 metrekare taşınmazın satılması konulu da oy çokluğu ile kabul edildi.

Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Ahimehmet, Esenler, Karamehmet, Marmaracık, Pınarbaşı, Sağlık, Vakıflar, Velimeşe ve Yulaflı Mahalleleri’nde bulunan toplam 24 adet taşınmazın satılması ilişkin yazısı oy çokluğu ile kabul edilirken, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün yazısına istinaden Cumhuriyet, Marmaracık, Ulaş, Vakıflar ve Velimeşe Mahalleleri’nde bulunan toplam 25 adet belediye hissesinin satılması da oy çokluğu ile karara bağlandı. Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün ödenek aktarımı ile ilgili yazısının 8 Temmuz günü görüşülmesine oy çokluğu ile karar verilirken, Etüd Proje Müdürlüğü’nün Marmaracık Mahallesi 569 ada 3 nolu parsele ait uygulama imar planı değişikliği konulu yazısı da oy çokluğu ile karara bağlandı. Komisyondan gelen raporların görüşülmesi hususunda, Cadde ve Sokak İsimleri Komisyonu’nun 14.06.2019 tarih ve 2 sayılı Velimeşe Mahallesi 561 ada 1 parsel üzerinde bulunan stadyuma isim verilmesi konusu görüşülerek adının Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu konulması oy birliği ile kabul edildi.

 

Haber / Emre BOZ