Komisyon raporları meclisten geçti

Malkara Belediye Meclisi'nin Temmuz Ayı Olağan Toplantısı Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul başkanlığında yapıldı. Gündem maddelerinin karara bağlandığı toplantıda yapılan ara komisyonun ard?

GÜNDEM 3.07.2019 16:14:00 0
Komisyon raporları meclisten geçti

Toplantının ilk gündem maddesinde 443 ada, 1, 2, 3, 4 ve 12 nolu parsel Askeri Alana (Eken Kışlası) İlişkin Plan Değişikliği hakkındaki İmar Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Taşınmaz satışı hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon raporunun görüşülerek oy çokluğu ile kabul edilmesinin ardından Hacıevhat Mahallesi Gerçem Parkın Kiralanma Süresi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

KOMİSYON RAPORLARI GÖRÜŞÜLDÜ

 

Toplantı gölet olarak kullanılan 22 adet taşınmaz gölet alanlarının Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine Devri hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon raporunun görüşülmesi ile devam etti. Raporun oy birliği ile kabul edilmesinin ardından Kırıkali Mahallesi Köy İçi Mevkii Tapuda 787 ve 786 Nolu Parsellerdeki taşınmazların bedelli olarak satışı hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nün 2019 Yılı Ücret Tarife Cetveline, Özel İlaçlama Ücretinin İlavesi hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi. Toplantı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Sosyal Yardım İşleri Yönetmeliği hakkındaki yazısının görüşülmesi ile devam etti. Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası Bakım Onarım Talebi hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi. Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün Yenilenebilir Enerji Kaynakları hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edilirken, Fen İşleri Müdürlüğü’nün Görev ve Çalışma Yönetmeliği hakkındaki yazı görüşülerek İç İşleri Komisyonuna oy birliği ile havale edildi. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün Ambalaj Atıkları Toplama ve Ayırma Tesisinin Devrinin yapılması hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi. Yapılan ara komisyonların ardından komisyon raporları da kabul edildi. Toplantıda son olarak Zabıta Müdürlüğü’nün İçkili Yer Bölgesi Kapsamına Alınma Talebi hakkındaki yazısı görüşülerek İçkili Yer Tespit Komisyonu’na havale edildi.

 

Haber / Buse SERİN