30 öğrenci Cambridge Sınavlarında başarı elde etti

Özel Çerkezköy Uğur Okulları öğrencilerinin de katıldığı Cambridge İngilizce sınavlarının sonuçları açıklandı. Cambridge Assesment English Sınavına Uğur Okulları öğrencileri d

GÜNDEM 3.07.2019 16:11:00 0
30 öğrenci Cambridge Sınavlarında başarı elde etti

Çerkezköy Uğur Okulları idarecileri “Sınav hazırlık döneminde desteklerinden dolayı okul müdürlerimize, yabancı dil bölümü öğretmenlerimize, desteklerinden dolayı velilerimize teşekkürlerimizi sunar, verimli çalışmalar yaparak sınava hazırlanan öğrencilerimizi gönülden tebrik eder, bir sonraki seviye sınavında başarılar dileriz. İngilizce alanında üstün başarılarımızı sürdürmek için, Çerkezköy Uğur Okulları olarak  yoğunlaştırılmış İngilizce  eğitimini önemsiyoruz. Gelişen ve değişen dünyamızın gereksinimlerine uygun bireyler yetiştirmek adına Yabancı Dil politikamız  sosyal, kültürel ve gelişimsel açıdan öğrencilerimizi akademik yönden ilerlemelerini amaçlamaktadır. 5.sınıfta başlayan yoğun İngilizce ders programımızla öğrencilerimizi başarıya hazırlıyoruz. Uğur Okullarında İngilizce farkı devam edecek” dedi.

 

“4 MİLYONUN ÜZERİNDE ADAY KATILIYOR”

 

Cambridge Sınavlarının; İngilizce öğrenmeyi zevkli, etkili ve ödüllendirici yapan kapsamlı sınavla olduğunu belirten yetkililer “Sınavlar, öğrencileri, İngilizce öğrenmek ve gerçek dünya için pratik beceriler geliştirmeleri için motive etmektedir. Cambridge sınavları, öğrencilerin konuşma, yazma, okuma ve dinleme becerilerini adım adım geliştirmelerine yardımcı olan Ortak Avrupa Referans Çerçevesi (CEFR) seviyesine odaklanmaktadır. Ayrıca, bu sınav dünyanın İngilizce konuşulan her yerinde okullar, üniversiteler, özel sektör ve kamu sektörü tarafından tanınır ve kabul görür. Öğrenciler Cambridge sınavında başarılı olduğunda, İngilizcelerinin seviyesini gösteren uluslararası geçerliliğe sahip bir sertifika edinirler. 1850 yılından beri tüm dünya ülkelerine sınav hizmeti sunan Cambridge Üniversitesi'nin sınavlarına bugün 130 ülkeden her yıl 4 milyonun üzerinde aday katılır” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ