Vali Yıldırım LGS birincilerini ağırladı

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, LGS'de (Lise Geçiş Sınavı) 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasına giren Tekirdağlı öğrencileri ağırladı. Öğrencileri başarılarından dolayı

GÜNDEM 29.06.2019 09:06:00 0
Vali Yıldırım LGS birincilerini ağırladı

LGS’de Türkiye birincileri arasında yer alan Çerkezköy Tepe Ortaokulu öğrencileri Utku Asutay ve İsmail Arda Ergene, Kapaklı Yıldızkent Ortaokulu öğrencisi Burak Pala ve Ergene Aka Koleji öğrencisi Barkın Sezgin İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, okul müdürleri, öğretmenleri ve aileleri ile birlikte Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti.

“TÜRKİYE’DE KENDİ İNSANIMIZA HİZMET VERİN”

Öğrencileri başarılarından dolayı kutlayarak ailelerini ve öğretmenlerini tebrik eden Vali Yıldırım, öğrencilere hediyelerini verdi. Öğrenciler yurtdışında eğitim almayı düşündüklerini belirtirken, Vali Yıldırım “Yurt dışında eğitim almak hakikaten kıymetlidir ama yurtdışında eğitim alıp da orada kalmayı düşünmemenizi tavsiye ederim. Gerekirse yurt dışı eğitimlerinizi alın, kendinizi geliştirin. Ondan sonra hangi alanda çalışmak isterseniz Türkiye’de, kendi insanımıza hizmet vermeye devam edin. Yurt dışına gitmek önemlidir ama yurt dışından gelip ülkemize hizmet verin ki gençlerimiz de sizler gibi pırıl pırıl gençlerin elinde bilgili, donanımlı, dünyayı tanıyan, kendi alanını iyi bilen bireyler olarak güzelce yetişsin” dedi.

Haber / Buse SERİN