Girişimci adaylarıyla buluştu

İŞKUR iş birliği ve Eğitmen Fatih Yaldız'ın sunumlarıyla ÇTSO'da düzenlenen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinin son gününde girişimci adayları ile buluşan TOBB Tekirdağ İl KadÄ?

GÜNDEM 28.06.2019 13:26:00 0
Girişimci adaylarıyla buluştu

Girişimci adaylarına çeşitli tavsiyelerde bulunan Çoban “Bir iş kurmak istiyorsanız araştırmacı olmanız gerekiyor. KOSGEB, İŞKUR gibi kurumları yakından takip etmeli, devlet desteklerinden mutlaka haberdar olmalısınız. Odamızla da sıkı iletişimde olun. Oda bünyesinde düzenlenen eğitimler, hem ufkunuzu açacak hem de sizi bilgilendirecek” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZA GÜVENLİ BİR GELECEK YARATMALIYIZ”

Girişimci adaylarının bölgelerini de çok iyi tanımaları gerektiğini kaydeden Çoban, “Bölgenizi de iyi tanımalısınız. Üreteceğiniz ürün bu topraklarda yetişir mi ya da satış yapacağınız malzemeye bu bölgede ihtiyaç var mı gibi konular hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Kendinizi geliştirmelisiniz. Ben süreçlere hakim olmak amacıyla proje yazmayı öğrendim. Ve daha sonra benim gibi girişimci olmak isteyen kadınlarımıza da destek oldum. Çünkü kadınlarımızın ekonomik hayatta yer almasına çok önem veriyorum. Bizler çocuk yetiştiriyoruz. Onlara her açıdan güvenli bir gelecek yaratmak bir anne olarak görevimiz” dedi.

Haber / Menşure KARDEŞ